Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το ηφαίστειο είναι ενεργό

Οι χθεσινές διαδηλώσεις, δύο χρόνια μετά από τα Δεκεμβριανά, απέδειξαν ότι το ηφαίστειο είναι ενεργό.

Αυτό πριν από μας το έχουν καταλάβει οι μηχανισμοί εξουσίας, που έθεσαν τις πόλεις υπό «καθεστώς έκτακτης ανάγκης». Η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Αθήνα (για πρώτη φορά μετά την Γερμανική κατοχή), οι γιάφκες που «ανακαλύφθηκαν» μια μέρα πριν, είναι περιττό να πούμε ότι λειτουργούν για εκφοβισμό της κοινωνίας.

Κυρίως επιδιώκουν προκαταβολικά τη συντριβή του κινήματος τώρα, θεωρώντας ότι έχουν ακόμα τους συσχετισμούς για να το πετύχουν.

Στη Λάρισα όπως και σε όλες τις πόλεις οι δυνάμεις καταστολής, δεν είχαν πρόσχημα, δεν βρέθηκαν σε καμία άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε η ζωή τους, ούτε η περιουσία κανενός.

Η ρίψη τόσων χημικών, η δολοφονική ενέργεια τους με την επίθεση των μηχανοκίνητων ομάδων ΔΙΑΣ πάνω στους διαδηλωτές, οι συλλήψεις νεαρών σε μια επιχείρηση «σκούπα» σε διάφορα σημεία της πόλης, είχαν στόχο όλους τους διαδηλωτές και τους πολίτες.

Ο χημικός πόλεμος που δεχτήκαμε χθες είναι συνέχεια της αγρίας κοινωνικής χημειοθεραπείας στην οποία μας υποβάλλουν εδώ και ένα χρόνο, για να σώσουν το μισοπεθαμένο τους σύστημα.

Εμείς όμως απτόητοι, θα είμαστε πάλι στο δρόμο, την Πέμπτη στις 9 Δεκέμβρη στη δίκη των ανηλίκων με τον τρομονόμο.

Γιατί όπως λέει και η νεολαία :

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ


Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες

07-12-2010





Δεν υπάρχουν σχόλια: