Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους του συμπολίτες μας για το Πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 13.00 από την πλατεία Ταχυδρομείου.
Στους φίλους, στους συμμαθητές, στους συμφοιτητές των συλληφθέντων, στους γονείς στους εκπαιδευτικούς και στους μετανάστες της πόλης μας.
Σε όλους αυτούς που νιώθουν πως οι 25 συλληφθέντες είναι κάποιοι απ’ εμάς, πως είναι τα παιδιά τους, τα παιδιά σας, τα παιδιά μας.
Στους δεκάδες μαζικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία εργαζόμενων που εξέδωσαν ψηφίσματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης
Σε όλους αυτούς που πήραν μέρος στην δίκαια νεολαιίστικη κοινωνική εξέγερση και που με την μαζική και δυναμική συμμετοχή τους έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό αντι-συναινετικό και δυναμικό μήνυμα της ρήξης με την πολιτική της φτώχειας της ανεργίας και της καταστολής
Απευθύνουμε το ανοιχτό αυτό κάλεσμα στα δημοκρατικά αισθήματα των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, αγροτών και της νεολαίας της Λάρισας
Όσων δεν εκφράζονται από την απάθεια απέναντι στην κρατική βία και τρομοκρατία, την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, την ρίψη των τόνων των χημικών και τις εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών, σ΄ όλη την Ελλάδα.
Όσων δεν συναινούν στην ποινικοποίηση των αγώνων, στην καταστρατήγηση ακόμα και αυτών των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων
Όσων αρνούνται την πρωτιά της εφαρμογής του εκτρώματος του τρομονόμου
Όσων δεν στοιχίζονται με τις ασφαλίτικες και φασιστικές πρακτικές της αυτοδικίας και της προβοκατορολογίας των δήθεν αγανακτισμένων πολιτών.
Όλων αυτών που καθημερινά βιώνουν τις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας, της εμπορευματοποίησης κάθε πτυχής της ζωής και της εκπαίδευσης, το στραγγαλισμό των νεολαιίστικων οραμάτων και της καταστολής των κοινωνικών αγώνων.
Σας καλούμε όλους σε ένα μεγάλο μαζικό, δυναμικό και αγωνιστικό συλλαλητήριο
Σε μια πόλη ανοιχτή, ζωντανή και όχι φοβισμένη
Σε μια πόλη ελεύθερη που θα δηλώνει με κάθε τρόπο ανοιχτά τα δημοκρατικά της αισθήματα
Σε μια πόλη που θα υποδεχθεί φιλόξενα τους διαδηλωτές της κοινωνικής αλληλεγγύης πρώτα απ’ όλα στα δικά μας παιδιά.
Σε μια πόλη που θα συμμετέχει, θα συνδιοργανώνει και θα διαδηλώνει
Σε μια μαζική διαδήλωση που η φωνή και ο παλμός της θα φτάσει ως και την πιο απομακρυσμένη συνοικία της Λάρισας.
Σε ένα μαζικό και αγωνιστικό πανελλαδικό συλλαλητήριο που έχουν καλεστεί να συμμετέχουν
Φοιτητικές γενικές συνελεύσεις, συλλογικές νεολαιίστικες κοινωνικές δράσεις, μαζικοί φορείς και σωματεία εργαζόμενων, πολιτικές συλλογικότητες οργανώσεις και κόμματα και τέλος απλοί πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας σε συντονισμένη κοινή πανελλαδική δράση για την κατάργηση του τρομονόμου και την απόσυρση του κατηγορητηρίου.
Σε μια διαδήλωση αλληλεγγύης στην νεολαιίστικη εξέγερση και σ’ όλους τους κοινωνικούς αγώνες.
Σε μια διαδήλωση καταδίκης της πολιτικής που κλέβει, ξεπουλάει και δολοφονεί.
· Για την κατάργηση του τρομονόμου
· Για άμεση απελευθέρωση των φυλακισμένων
· Για άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών

Η αλληλεγγύη θα νικήσει – το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου