Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!
ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

Η κυβέρνηση κλιμακώνει το όργιο καταστολής, τρομοκράτησης και κατασυκοφάντησης του μεγαλειώδους ιστορικού ξεσπάσματος της νεολαίας. Μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου από τον «ειδικό φρουρό» του νόμου και της τάξης, η αστυνομία επιτίθεται, βγάζει πιστόλια, πυροβολεί, συλλαμβάνει, ανακρίνει, ξυλοκοπά. Για να έρθει μετά η δικαιοσύνη η οποία αφήνει ελεύθερους τους ηθικούς, πολιτικούς και άμεσους αυτουργούς του σκανδάλου του Βατοπεδίου, για να φυλακίζει, να προφυλακίζει και να διώκει με βαρύτατες κατηγορίες τη νεολαία!
Στην Λάρισα συνέλαβαν μαθητές και νέους και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που βασίζονται στον αντιτρομοκρατικό νόμο.
Σήμερα, τα παιδιά, οι μαθητές, οι φοιτητές, αύριο οι πατεράδες και οι μανάδες, οι εργαζόμενοι, που θα βγουν στο δρόμο του αγώνα. Το οπλοστάσιο της κυβέρνησης και του κράτους θα χρησιμοποιηθεί κατά πάντων χωρίς καμιά διάκριση αν το κρίνουν σκόπιμο, όσο και αν σήμερα κάποιοι νομίζουν ότι δεν τους αφορά ή ότι θα γλιτώσουν κολακεύοντας την κυβέρνηση και τα συντηρητικά κοινωνικά αντανακλαστικά. Για αυτό απαιτείται η μέγιστη κινητοποίηση και αλληλεγγύη! Μπορούμε να σπάσουμε την τρομοκρατία! Μπορούμε να νικήσουμε!
Οι μικροεπαγγελματίες πρέπει να καταλάβουν ότι οι ιδιοκτησίες τους δεν κινδυνεύουν από τους αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων, αλλά από την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο, από την ανάλγητη φορολογική πολιτική και την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που μειώνει την αγοραστική δύναμη των εργαζόμενων, ενώ την ίδια στιγμή χαρίζουν το κολοσιαίο ποσό των 28 δις ευρώ -45% του κρατικού προϋπολογισμού- στους τραπεζίτες που μας ρήμαξαν με τα επιτόκια! Οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα και αλλού, δεν πρέπει να εξαγοραστούν με τα 10.000 ευρώ της ΝΔ. Στο τέλος, θα πάρουν ψίχουλα ή τίποτα, όπως οι πυρόπληκτοι στην Ηλεία.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

• ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ
• ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
• ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ 17/12/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου